Top 10 steden om te winkelen

Hoe kiest u een tandartspraktijk
October 12, 2016
Wandelen op wandelschoenen is goed voor uw gezondheid
March 8, 2017
Show all

Bent u ook zo gek op shoppen?
Wij hebben hieronder een lijstje voor u gemaakt
met de top 5  beste steden in Europa om te shoppen.

                                                                  5. Amsterdam

Amsterdam stad
Voor de nummer 5 van onze lijst hoeft u helemaal niet zo ver te zijn, op dit nummer staat onze hoofdstad.
Amsterdam heeft leuke straatjes waar je heerlijk kunt shoppen ook krijgen ze op 1 december 2016 een primark.

Maar je kunt er niet alleen shoppen er is van
alles te doen om te bezichtigen zoals Het Paleis op de Dam, loop langs de grachten van deze mooie stad en kom
gegarandeerd met volle tassen thuis.

                                                                      4.  Madrid

madrd

Madrid is de hoofdstad van het prachtige land Spanje. En een super leuke stad om te winkelen en te genieten  van de zon. Madrid is verder de grootste stad van Spanje en de op 2 na grootste van Europa. Calle Gran is de   bekendste hoofdstraat van Madrid. Er zijn daar winkels van de grote winkelketens zoals Nike, springfield en    zara. In de buitenwijken van Madrid zijn de megastores bevestigd, dus als u van shoppen houd kunt u in   Madrid helemaal uw plek vinden.

      3. Parijs

Parijs

 Parijs is de hoofdstad van frankrijk en is de negende stad van Europa.  Parijs staat bekend om de mogelijkheden op het gebied van mode. Deze stad bevat warenhuizen zoals Galeries Lafayette, Le bon marché en printemps, winkelcentra zoals Les Halles en winkelstraten hier van zijn de bekendere: place Vendome en   Reu du Faubourg voor de luxe en Champs-Élysées en Reu de Rivoli voor de betaalbare merken. Naast het  shoppen kunt u natuurlijk ook de eifeltoren op of  musea bezoeken.

2. Londen

london-530055_640

Op nummer 2 hebben wij Londen  de grootste stad van het verenigd koninkrijk en heeft ook naast winkelen veel te bieden zoals de Dungeons, de Big Ben of naar de Londen Eye waar je een prachtig uitzicht hebt over Londen in een reuzenrad. Ook kunt u naar verschillende parken en gaan zoals het beeld bezoeken van peter pan in de Keningsten garden ook bied Londen verschillende mooie pleinen aan.

1. Brussel

stock-exchange-1138460_640

Wij hebben op nummer 1 Brussel gezet door de Veele mogelijkheden die de hoofdstad van Belgie te bieden heeft. U kunt er door de winkelstraten lopen zoals de Nieuwstaat of de  Louizalaan ook raden wij de Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen en de Dansaertstraat  en u komt met volle tassen weer thuis. Ook heeft Brussel veel bezichtigingen zoals het Atomium en verschillende musea zoals het Meuniermuseum. Kort om de nummer 1 stad van Europa volgens ons


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/lb182n104/domains/winkel-bedrijvengids.nl/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 221
admin

Comments are closed.